!!! Weboldal-felelősségi nyilatkozat !!!

Az elitcbd.eu webshop közkeletű információkat tartalmaz étrend-kiegészítőkről, és az egészségről valamint a megfelelő táplálkozásról. Az ilyen kiadványokat nem kell tanácsnak tekinteni. A webáruház általános információi nem tartalmaznak kifejezett vagy hallgatólagos nyilatkozatot vagy garanciát. Az Elitcbd.eu nem garantálja az ezen az oldalon található egészségügyi információkat.

 Ezek egyike sem helyettesíti az orvosi diagnózist, az orvosi utasításokat vagy a kezelést. Ha meg akarja változtatni életmódját, vagy étrendjét, először forduljon orvosához vagy más egészségügyi szakemberhez.Az orvosi vagy egyéb egészségügyi tanácsadáshoz ne támaszkodjon a webhely általános prospektusaira. Ha úgy gondolja, hogy bármilyen betegségben szenved, azonnal vegye fel a kapcsolatot a háziorvosával. Ne késleltesse orvosi konzultációját,  vegye figyelembe orvosának tanácsát, és ne hagyja abba az orvosi kezelést, mielőtt bárki erre tanácsot adna!

Sem társaságunk, sem annak képviselői nem tudnak orvosi tanácsot adni,valamint nem lehet bárminemű következtetéseket levonni az elitcbd.eu weboldalból származó ötletekből, 

javaslatokból, ajánlásokból vagy egyéb információkból, vagy más promóciós anyagokból, akár telefonon, akár e-mailben. 

Ez a webhely hivatkozásokat tartalmazhat harmadik fél webhelyeire. Az Elitcbd.eu webáruház nem felelős a harmadik felek webhelyeinek tartalmáért, és nem tesz észrevételeket az ilyen kapcsolódó harmadik felek webhelyein. Ha úgy dönt, hogy hozzáfér a harmadik fél webhelyén található információkhoz, akkor ezt a saját felelősségére teszi.